Αριστερό είναι ότι αλλάζει τα πράγματα

Η πορεία μου στο χώρο της αριστεράς

Γεννήθηκα στο Βενί Μυλοποτάμου, το 1969. Από μικρός έμαθα να διεκδικώ και να μοιράζομαι ως μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Έμαθα ότι με τη σκληρή δουλειά,  τη συλλογική προσπάθεια,  την αλληλοβοήθεια και την αλληλεγγύη καταφέραμε  να επιβιώσουμε και να προοδεύσουμε.

 Η ανανεωτική αριστερά είναι η πατρίδα μου από τα φοιτητικά μου χρόνια. Εντάχθηκα στην Ρ.Α.Ν. [νεολαία της Ελληνικής ΑΡιστεράς] το 1987, διετέλεσα μέλος του Κεντρικού της Συμβουλίου, εκλεγμένος από το 2ο συνέδριό της. Ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού. Υπηρέτησα τις αξίες της ανανέωσης μέσα από τη δράση της «Ανανεωτικής Πτέρυγας», μέχρι και το 2009. Η ένταξη μου στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ήταν η συνέχεια της προσωπικής μου διαδρομής. Σήμερα είμαι μέλος της Κεντρικής της Επιτροπής. Ιδρυτικό μέλος της περιφερειακής κίνησης «Μια Κρήτη Περιβάλλον- Άνθρωπος», πήρα «το βάπτισμα του πυρός», ως υποψήφιος Ηρακλείου στις εκλογές του 2010, με επικεφαλής τον Αντώνη Ανηψητάκη.

Σπούδασα στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου. Ζω και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, λογιστής, στο Ηράκλειο.

Είμαι παντρεμένος με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μαρία Βισκαδούρου και έχουμε δύο κόρες την Ηρώ και τη Γιούλη, μαθήτριες λυκείου και γυμνασίου αντίστοιχα.